Eco Leaf Pen
Bent u op zoek naar een Ecoleaf pen? Dan bent u hier aan het goede adres. Deze pennen zijn leverbaar in de kleuren zwart, donker groen, licht groen en bruin. Het is een ecologische bamboe balpen met de clip in de vorm van een blad. De drukker en het onderstuk zijn gekleurd. Deze pen heeft een X-20 vulling. Bedrukking op de clip is mogelijk. Als u uw bedrijfsnaam hier op wilt drukken kan dat, dit maakt de pen extra persoonlijk. Als uw klanten gebruik maken van de pen dan worden zij meteen aan uw bedrijf herinnerd, dat is toch precies wat u met promotie wilt bereiken? Kiest u daarom voor de Ecoleaf pen en verras uw klanten. U kunt hier een gratis sample aanvragen door een e-mail te sturen naar info@pennen.be, maar u kunt ook bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Ook voor vragen en opmerkingen staan wij u graag te woord. Daarnaast kunt u hier altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Eco Leaf Pen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01