Fish Highlighter
Het promoten van uw bedrijf is van groot belang als u klanten aan wilt trekken. Dit product kan u hierbij helpen, de vis, gevangen in een tekstmarker is een spraakmakend promotiemiddel. De bedrukking op de vis zal er voor zorgen dat het over uw bedrijf gaat. U kunt uw logo hier op laten drukken of de naam van uw bedrijf met de website. De bedrukking kunt u zelf kiezen. Vanaf 10.000 stuks zijn eigen pms kleuren mogelijk. De standaard kleuren waarin dit product geleverd kan worden zijn wit, zwart, blauw, groen, geel en roze. U kunt een gratis sample aanvragen als u benieuwd bent naar het product. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt dan een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij zijn ook altijd bereikbaar voor andere vragen, dus laat van u horen wanneer u vragen of opmerkingen heeft.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Fish Highlighter? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01