Giant Frosty
Wilt u uw bedrijf op een efficiënte manier promoten? Dan is een pen een goede keuze. U kunt de keuze maken voor de solide kunststof Toppoint Balpen met brede platte clip en rubbergrip. Deze pen is geschikt voor een groot drukoppervlakte. Daarnaast beschikt de pen over een kunststof jumbo vulling, voor 4,5 kilometer schrijfplezier. Deze pen kan besteld worden in de kleuren frosted wit, frosted zwart, frosted blauw, frosted oranje, frosted geel en frosted paars. U heeft de mogelijkheid om een gratis sample aan te vragen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer u een vrijblijvende offerte aan wilt vragen kunt u een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij zorgen er dan voor dat u binnen 24 uur een passende offerte krijgt toegestuurd via de e-mail.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Giant Frosty? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01