Giant Hardcolour
Deze solide kunststof Toppoint balpen met brede platte clip en rubbergrip kunt u kiezen als promotiemiddel voor uw bedrijf. Voor groot drukoppervlakte geschikt dus ideaal om met deze pen uw bedrijf te promoten. De pen is voorzien van een kunststof jumbo vulling, voor 4,5 kilometer schrijfplezier. Deze pen is verkrijgbaar in de kleuren wit/wit, wit/zwart, wit/donkerblauw, wit/blauw, wit/rood, wit/groen en wit/geel. Wilt u graag een gratis sample aanvragen? Dan kunt u hier nu gebruik van maken. Het aanvragen van een offerte gaat erg eenvoudig. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Binnen 24 uur heeft u de offerte dan via de e-mail. Ook voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en wij streven er naar zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Giant Hardcolour? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01