GOZO balpen metallic
De Gozo kunststof balpen met metallic clip en puntstuk, leverbaar in de kleuren zwart, groen, blauw, rood, paars en oranje is een goede keuze als u uw bedrijf wilt promoten. De pen weegt slechts 11 gram. Wij horen het graag van u wanneer wij u kunnen helpen. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een gratis sample aanvragen en wanneer dat goed bevalt kunt u ook een offerte aanvragen. U weet meteen waar u aan toe bent en kunt vervolgens de promotie van uw bedrijf plannen. Voor vragen, opmerkingen of het aanvragen van een offerte kunt u e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij hopen snel van u te horen zodat wij u van dienst kunnen zijn. Wij denken ook graag met u mee wanneer u er niet helemaal uit komt. Laat het ons daarom horen, wij helpen u graag!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor GOZO balpen metallic? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01