GOZO balpen, wit
U kunt uw bedrijf nu promoten met een geweldige pen. De Gozo kunststof balpen in het wit met metallic clip en puntstuk, leverbaar met verschillende kleuren drukkers en ring in het midden van de pen. De pen weegt slechts 11 gram en kan geleverd worden in de kleuren donkerblauw, lichtgroen, rood en zwart. Wilt u een gratis sample? Dit is nu mogelijk. Neemt u daarom contact met ons op zodat wij u van dienst kunnen zijn. U krijgt hierdoor een goed beeld van het resultaat. Als u het resultaat als goed beoordeelt (en vol trots durven wij te zeggen dat dit bijna niet anders kan) kunt u de promotie van uw bedrijf gaan plannen. U kunt hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u vooraf de kosten kent. U kunt e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Ook voor andere vragen kunt u altijd een e-mail sturen of bellen want wij zijn u graag van dienst.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor GOZO balpen, wit? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01