Hand Highlighter
Wilt u uw bedrijf promoten met een product dat ook echt gebruikt wordt door uw klanten? Kiest u dan voor een tekstmarker. Deze tekstmarker in de vorm van een hand met vijf schrijfkleuren is zeer geschikt. Laat het product bedrukken met full colour digitale print en u zult in korte tijd uw bedrijf zien groeien. Het materiaal is PS/PP. Wilt u ook weten hoe dit er uit komt te zien? Vraagt u hier dan een gratis sample aan. Het promoten van uw bedrijf kan meteen beginnen wanneer u de producten in huis heeft. Als u vragen heeft, dan horen wij dat graag van u. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Overigens kunt u bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor een passende offerte.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Hand Highlighter? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01