Highlighter Jelly
Kiest u voor de unieke highlighter met wax vulling om uw bedrijf te promoten? Dan maakt u een goede keuze. Uw klanten zullen er erg blij van worden, want zij kunnen dit product erg goed gebruiken. Dagelijks maken veel mensen hier gebruik van. De highlighter jelly is een praktisch promotie artikel. Draai aan de onderkant en de wax vulling komt naar boven door middel van een twist mechanisme. Deze droogt niet uit en kan geleverd worden in de kleuren wit/groen en wit/roze. U kunt een gratis sample aanvragen als u benieuwd bent naar het product. Als u vragen heeft, neemt u dan contact met ons op? U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Maar u kunt bij ons ook vrijblijvend een offerte aanvragen door met ons contact op te nemen via de e-mail. Binnen 24 uur heeft u dan een passende offerte in uw e-mail.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Highlighter Jelly? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01