Highlighter Twist
Kiest u voor deze zilveren pen en tekstmarker in één om uw bedrijf te promoten? Het product heeft een draaimechanisme en zwarte, geribbelde grip waar u gebruik van kunt maken. De highlighter is voorzien van een transparante dop. De pen is blauwschrijvend. Het product kan geleverd worden in de kleuren zilver/blauw, zilver/groen, zilver/geel en zilver/roze. Als u benieuwd bent naar het resultaat dan kunt u een gratis sample aanvragen. Bent u ook benieuwd hoe uw klanten reageren op dit promotiemiddel? U kunt er maar op één manier achter komen en dat is door het product hier te bestellen en uit te delen onder uw (potentiële) klanten. Als u vrijblijvend een offerte aan wilt vragen kunt u dat hier doen door een e-mail te sturen. Daarnaast kunt u ook voor overige vragen contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Highlighter Twist? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01