Injection-Highlighter
Om uw bedrijf te promoten kunt u kiezen voor deze transparante injectie tekstmarker. De kleur geeft de schrijfkleur aan. Als u uw bedrijf op een praktische en moderne manier wilt promoten dan is dit product een goede keuze. Het product is leverbaar in de kleuren transparant blauw, transparant groen, transparant geel en transparant roze. U kunt een gratis sample aanvragen als u benieuwd bent naar het product. Als u vragen heeft dan horen wij dat graag van u, wij staan u graag te woord. Als u interesse heeft in dit product dan kunt u een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een passende offerte.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Injection-Highlighter? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01