Injection Pen+Highlighter
Het promoten van een bedrijf kan een hele opgave zijn, maar niet met het volgende product! Pak het meteen goed aan en kies voor deze multifunctionele ‘injectiespuit’. Het gaat over tekstmarker en pen in één transparant spuitje. De pen is blauwschrijvend. Daar wilt u toch ook klanten door binnenhalen? De naamsbekendheid van een bedrijf is van groot belang, daar moet u dan ook in investeren. Dit product is een goede keuze en kan geleverd worden in de kleuren transparant blauw, transparant oranje, transparant groen, transparant geel en transparant roze. Als er vragen zijn, dan horen wij deze graag van u. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij streven er naar om binnen 24 uur te antwoorden. Dat geldt ook als u een offerte aanvraagt, binnen 24 uur krijgt u deze via de e-mail toegezonden.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Injection Pen+Highlighter? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01