LINOSA balpen
Linosa mooie kunststof balpen met speciale clip en drukker. Lichaam van de pen is uitgevoerd in wit kunststof en het gedeelte bij de clip is leverbaar in de kleuren donkerblauw, oranje, rood, roze en zwart. Deze pen weegt slechts 8 gram en is het ideale promotiemiddel voor uw bedrijf. U kunt hier een gratis sample aanvragen van deze pen. Deze krijgt u kosteloos en dan kunt u de keuze maken om deze pen in te zetten als promotiemiddel. Daarnaast kunt u hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zonder verdere verplichtingen. U kunt e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij zijn u graag van dienst. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hopen dat wij snel van u horen, zodat wij u verder kunnen helpen en eventueel adviseren bij de verdere promotie van uw bedrijf.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor LINOSA balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01