MELITA frosty balpen
Melita kunststof frosty balpen. Populaire frosty balpen met zilverkleurige drukker, puntstuk en metalen clip. Blauwschrijvende plastic langschrijfvulling. Dit is een goede pen om uw bedrijf te promoten. De pen kan geleverd worden in de kleuren donkerblauw, donkergroen, geel, oranje, rood, wit en zwart. Wilt u graag weten hoe de pen er uit ziet? Dan kunt u hier nu uw keuze maken en een gratis sample aanvragen. Mocht het goed in de smaak vallen en dat verwachten wij zeker, dan kunt u hier meteen geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, dus zonder verdere verplichtingen. U kunt altijd mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij hopen dat wij u snel van dienst mogen zijn en wij zullen uw vragen snel beantwoorden. Wacht u daarom niet met uw vragen maar stelt u deze meteen zodat u snel kunt starten met de promotie van uw bedrijf. Met de pen kan dat erg snel en goed verlopen!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor MELITA frosty balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01