MIKKON metaal clip
U kunt met de Mikkon (een pen met een metalen clip, een witte houder en gekleurde grip verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart) uw bedrijf op een mooie manier promoten met een praktische pen. De moeite waard om hier uw bestaande en potentiële klanten mee te verrassen! De pen weegt slechts acht gram! Wilt u graag weten hoe het product er uit ziet? Dan kunt u hier een gratis sample aanvragen. Als u de prijs wilt weten dan kunt u hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Mocht u nu vragen hebben, dan horen wij dat graag van u zodat wij u van dienst kunnen zijn. Wij denken graag met u mee en adviseren u als u hier behoefte aan heeft. Neemt u daarom contact met ons op zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor MIKKON metaal clip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01