Mini Boxer Set
Uw bedrijf kunt u promoten aan de hand van een gezellig en praktisch setje dat u hier wordt aangeboden. Een setje bevat een potlood, pen en tekstmarker. De setjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit/wit, blauw/wit en rood/wit. Het promoten van een bedrijf gebeurt niet zonder meer, daar moet u in investeren als u wilt dat uw bedrijf gaat groeien. Als u interesse heeft kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons door een e-mail te sturen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij staan onze klanten graag te woord en wij hopen dat wij u binnenkort van dienst mogen zijn zodat u uw bedrijf kunt promoten.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Mini Boxer Set? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01