Neckpen with light
Er kan gekozen worden voor een transparante pen met zaklamp voorzien van lang koord. Deze kunt u gebruiken als zaklamp en als pen. De pen is ook voorzien van een lampje. Dit is een uniek promotiemiddel voor uw bedrijf en daar zullen uw klanten zeker blij mee zijn en belangrijker nog zij zullen er met anderen over praten. Maak deze keuze en door deze spraakmakende pen zal er positief over uw bedrijf gesproken worden, waardoor zij snel meer naamsbekendheid krijgt. Dit product is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood, licht groen en geel. Als u hier gaat kijken kunt u hier een gratis sample aanvragen, zodat u weet hoe de nekpen met lampje er uit gaat zien. Het aanvragen van een offerte gaat eenvoudig en is altijd geheel vrijblijvend. Stuurt u daarom een e-mail naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij helpen u graag verder.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Neckpen with light? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01