Orion Frosty
Een pen is een prima keuze om uw bedrijf te promoten. Deze robuuste ronde Toppoint balpen met kunststof boogclip en rubbergrip is een mogelijkheid. Deze is voorzien van een jumbo vulling. Deze pen is verkrijgbaar in de kleuren frosted wit, frosted zwart, frosted blauw, frosted rood, frosted oranje, en frosted geel. U kunt een gratis sample aanvragen. U ziet dan precies wat u uw klanten cadeau doet als u hen een pen meegeeft als zij uw bedrijf hebben bezocht bijvoorbeeld. Het is mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Als u andere vragen heeft dan horen wij dat ook graag. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat u antwoord krijgt op uw vragen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Orion Frosty? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01