PALAU balpen
Bent u op zoek naar een geschikte balpen om uw bedrijf te promoten? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. De Palau kunststof balpen, leverbaar met een speciaal gebogen clip in diverse kleuren, met blauwschrijvende kunststof schrijfvulling is de beste keuze. De pen kan geleverd worden in de kleuren donkerblauw, donkergroen, oranje, rood en donkergrijs. De pen heeft een gewicht van 8 gram. Wilt u weten hoe het resultaat er uit ziet? Dan kunt u hier geheel vrijblijvend een sample aanvragen. Als u een offerte aan wilt vragen dan kunt u e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij helpen u graag verder en denken graag met u mee. Stelt u daarom uw vragen en neemt u contact met ons op wanneer u iets wilt weten. Wij zijn er om u te helpen en om u te adviseren wanneer u er niet helemaal uit komt, zonder verdere verplichtingen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor PALAU balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01