Paper Pen Curly
Een promotiemiddel is een goede keuze voor een bedrijf, pennen zijn de ideale oplossing. U kunt kiezen voor de slanke papieren pen met gekrulde metalen clip. Deze heeft een plastic onderstuk en drukker. Het materiaal is van gerecycled craftpapier. Er is gekozen voor een blauwschrijvende X-20 vulling. Deze pennen kunnen geleverd worden in de kleuren zwart en zilver. Wilt u uw klanten blij maken met de paper pen curly? Dan bent u hier aan het goede adres. U kunt hier een gratis sample aanvragen en dan kunt u beslissen of dit de pen is die u zoekt voor uw (potentiële) klanten. U geeft uw wensen aan en wij gaan aan de slag voor u. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be, maar u kunt ook bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wanneer u vragen heeft dan horen wij dat graag. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord of komen met een oplossing, zodat u een keuze kunt maken die geheel naar wens is.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Paper Pen Curly? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01