PHAROS balpen
Het promoten van uw bedrijf kan nu met de Pharos balpen. Een design balpen met witte houders opvallende, gekleurde clip, drukmechaniek en puntstuk met typerende noppen structuur en een blauwschrijvende plastic langschrijfvulling. U kunt hier een gratis sample aanvragen als u benieuwd bent hoe de pen er uit ziet en wat de mogelijkheden zijn. De pen kan geleverd worden in de kleuren donkerblauw, oranje, wit en zwart. Als u interesse heeft kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt dan mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. U heeft dan binnen 24 uur de offerte in uw e-mail. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zijn u namelijk graag van dienst. Mocht u twijfelen en advies van ons willen, dan is dat ook altijd mogelijk. Ook hiervoor kunt u ons een e-mail sturen of even bellen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor PHAROS balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01