Prodir DS 8
De Prodir DS 8 pen Een geweldige pen is de Prodir DS 8 pen. Het is een heerlijke pen om mee te schrijven en het is een plezier om naar de Prodir DS 8 pen te kijken. De Prodir DS 8 pen is beschikbaar in vele verschillende kleuren. De pen heeft een driehoekige vorm en kan bedrukt worden met uw naam, logo, slogan of bijvoorbeeld uw telefoonnummer. Er zijn volop mogelijkheden om de Prodir DS 8 pen in te zetten voor uw organisatie of bedrijf. En natuurlijk kunt u dan een aantal exemplaren van de Prodir DS 8 pen zelf gaan gebruiken. Een elegante pen! De Prodir DS 8 pen is een uitstekende pen om te geven aan uw relaties, huidige en nieuwe klanten. Met deze pen kunt u zich onderscheiden van de rest! Het is een pen welke uw relaties en klanten niet graag weggeven. Ze willend e Prodir DS 8 pen met uw naam erop gedrukt graag houden. Ze zullen zuinig zijn met de Prodir DS 8 pen waar uw logo en telefoonnummer op staat. Het is dus een ideaal relatiegeschenk om onder de aandacht te blijven van uw relaties en klanten. Meer informatie? Wilt u meer weten over de Prodir DS 8 pen? Of wilt u een proefexemplaar ontvangen? Kies er dan nog vandaag voor om ons te bellen via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. U kunt ons ook dag en nacht mailen via info@pennen.be. Wij sturen u graag meer informatie of een offerte toe!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Prodir DS 8 ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01