REBUN balpen
U kunt nu uw bedrijf promoten met de Rebun kunststof balpen met een witte houder en gekleurde clip en grip. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerblauw en rood. De pen weegt 7 gram. Wist u dat een pen een ideaal promotiemiddel is omdat uw klanten hier dagelijks gebruik van maken? Het is mogelijk om hier een gratis sample aan te vragen zodat u het resultaat vooraf kunt bekijken. Als u interesse heeft kunt u ook meteen geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, deze heeft u dan binnen 24 uur in de e-mail. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij zijn u graag van dienst dus maakt u gerust gebruik van onze service. Ook wanneer u wilt dat wij met u meedenken of u adviseren kunt u altijd contact met ons opnemen zonder verdere verplichtingen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor REBUN balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01