Slash Hardcolour
Een unieke, strakke kunststof Toppoint Balpen met kunststof design clip en grip. De pen is uitermate geschikt om ingezet te worden als promotiemiddel. De pen is blauwschrijvend en heeft een langschrijfvulling. Vanaf 25.000 stuks is een andere schrijfkleur mogelijk. Uw klanten zullen de pennen vaak gebruiken en iedere keer weer aan uw bedrijf worden herinnerd. De pen kan geleverd worden in de kleuren wit/zwart, wit/donkerblauw, wit/lichtblauw, wit/rood, wit/oranje, wit/donkergroen, wit/geel, wit/grijs en wit/paars. U kunt als u een kleur gaat kiezen wellicht stilstaan bij de kleuren die bij uw bedrijf horen en hier een keuze voor maken. Als u dat wenst kunt u hier een gratis sample aanvragen. Mocht u daar interesse in hebben dan kunt u een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Ook voor andere vragen of opmerkingen staan wij u graag te woord.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Slash Hardcolour? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01