Talagante Plus
Talagante plus Een bedrijf promoten gaat niet vanzelf, u heeft wat inspiratie nodig. U kiest iets wat bij uw klanten past. Deze schrijfset met Talagante pen en Talagante vulpotlood zijn een goede keuze. Deze worden geleverd in een mooie geschenkverpakking en zo kunt u uw klanten voorzien van een prachtig relatiegeschenk. Het is mogelijk dat u de keuze maakt voor lasergravering. Daarnaast kunt u het doosje laten bedrukken om het bijvoorbeeld extra persoonlijk te maken. De Talagante plus pen kan geleverd worden in de kleur zilver. De promotie van uw bedrijf kan nu beginnen als u de pennen heeft en laat graveren met bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf. Uw klanten kunnen u nu altijd vinden en weten u snel te bereiken als u er de naam van de website of het telefoonnummer op laat drukken. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u altijd een e-mail sturen naar info@pennen.be of bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Talagante Plus? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01