Textmarker BIO round
Het promoten van een bedrijf gebeurt niet zonder uw inspanning of inzet. Het is van belang dat u een geschikt product kiest waarmee u uw bedrijf kunt promoten. De tekstmarker gemaakt van gerecycled materiaal, rond model is daarvoor een goede keuze. Veel van uw klanten zullen hier dagelijks gebruik van maken. De kleur van de dop geeft de schrijfkleur aan en het product kan geleverd worden in de kleuren groen en geel. Als u uw klanten ook blij wilt maken met een cadeau en u wilt hiermee meteen uw bedrijf promoten, dan is dit een goede en een praktische keuze. U kunt een gratis sample aanvragen als u benieuwd bent naar het product. Het aanvragen van een offerte gaat erg eenvoudig. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een passende offerte.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Textmarker BIO round? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01