Touch Screen Ballpen Tablet Little
Touch screen ballpen tablet little De touch screen ballpen tablet little is een goed promotiemiddel voor uw bedrijf. Een kleine, aluminium balpen met touch screen aan de bovenkant. Deze pen is voorzien van een draaimechanisme. U heeft hierbij de keuze uit de kleuren wit en zwart. Als u op zoek bent naar een goed promotiemiddel dan is deze balpen een goede keuze. U kiest de kleur en de pen zal zijn werk doen. Uw klanten maken net als anderen dagelijks gebruik van de pen en zo wordt uw bedrijf op een sympathieke manier gepromoot. U wilt natuurlijk graag weten hoe het resultaat er uit komt te zien, daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om een gratis sample aan te vragen. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland of u kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Touch Screen Ballpen Tablet Little? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01