TUN frosty balpen
Tun kunststof frosty balpen. Stijlvolle promobalpen met volumineuze houder en asymmetrische clip in actuele frosty kleuren en blauwschrijvende plastic langschrijfvulling. Deze pan kan geleverd worden in de kleuren donkerblauw, donkergroen, oranje, rood, wit en zwart en weegt slechts 6 gram. U kunt hier een gratis sample aanvragen en dan weet u meteen hoe het resultaat is. Wanneer dat bij u in de smaak valt kunt u meteen uw keuze maken en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarvoor kunt u mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Als u vragen heeft dan horen wij dat ook graag van u, zodat wij u van dienst kunnen zijn. Als u wilt dat wij met u meedenken over de promotie dan is dat altijd mogelijk. U kunt met ons contact opnemen en wij zijn er voor u.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor TUN frosty balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01