USTICA balpen
Uw bedrijf promoten gaat niet vanzelf. U kunt nu kiezen voor de Ustica balpen. Deze zilverkleurige metalen balpen met asymmetrisch gebogen clip heeft een opvallend noppendesign en een blauwschrijvende metalen langschrijfvulling, daar zullen uw klanten blij van worden. Het promoten zal erg vlot verlopen want een pen is hier een zeer geschikt product voor. Als u benieuwd bent hoe het product er uit komt te zien dan kunt u hier een gratis sample aanvragen. De pen is zilver van kleur en weegt 21 gram. Mocht u vragen hebben dan kunt u e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij zijn u graag van dienst en wij hopen dat wij snel van u horen. U kunt hier ook geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en deze heeft u binnen 24 uur in uw e-mail, zodat u een keuze kunt maken.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor USTICA balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01