Vegetal Pen Clear
Uw klanten wilt u natuurlijk wat moois mee kunnen geven als promotiemiddel, wat is er nou een betere keuze dan een pen? De Vegetal pen clear is een goede keuze en daarvoor bent u hier aan het juiste adres. Een biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke balpen, deze is blauwschrijvend. Vanaf 5.000 stuks is een eigen kleurcombinatie en keuze van de schrijfkleur mogelijk. Deze pen is leverbaar in de kleuren frosted donker blauw, frosted rood, frosted oranje, frosted groen, frosted geel, frosted paars en frosted roze. Wilt u een gratis sample aanvragen? Dat kan nu. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be, maar u kunt ook bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en dan weet u wat de kosten zijn. Binnen 24 uur heeft u de offerte in uw e-mail. Dan neemt u even de tijd om deze te bekijken en een bewuste en verantwoorde keuze te maken.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Vegetal Pen Clear? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01