VICTORIA balpen
Victoria kunststof balpen met gestileerde clip, clip in diverse kleuren leverbaar, een prachtige pen om uw bedrijf op een gezellige en praktische manier te promoten. De pen weegt slechts 14 gram en is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, lichtgroen, oranje, rood en zwart. U kunt bij ons een gratis sample aanvragen. Hierdoor ziet u het eindresultaat en wanneer dat u aanspreekt kan de promotie van uw bedrijf snel beginnen. U kunt een offerte aanvragen en e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Als u andere vragen heeft dan horen wij graag van u. Wij denken graag met u mee en zorgen er voor dat uw bedrijf snel en goed gepromoot kan worden! Laat u het ons daarom weten wanneer u vragen heeft of wanneer u er niet uit komt want wij denken graag met u mee!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor VICTORIA balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01