VLIELAND Twist metaal balpen in etui
Het promoten van uw bedrijf kan nu beginnen met de Twist metaal balpen in etui. Deze Vlieland Twist metalen balpen is een kwaliteitsdraaibalpen met houder in metallic kleuren, mat verchroomd bovenstuk en voorzien van blauwschrijvende metalen langschrijfvulling. U kunt uw klanten verrassen met dit product. Wilt u graag weten hoe dit product eruit ziet? Dan kunt u hier een gratis sample aanvragen, geheel vrijblijvend, het verplicht u tot niets. De pen kan geleverd worden in het rood en in het zwart. In totaal weegt de pen 30 gram. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen als u interesse heeft. U kunt e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij horen het graag van u als wij u van dienst kunnen zijn en ook wanneer u opmerkingen heeft horen wij deze graag.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor VLIELAND Twist metaal balpen in etui? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01