Wooden Pencil
Het promoten van uw bedrijf kunt u op een zeer verantwoorde manier doen met dit houten ronde potlood, HB, 100% biologisch, gepunt en vervaardigd van gecertificeerd FSC-hout. Uw bedrijf wordt op deze manier op een goede en sympathieke manier gepromoot en daar doet u als eigenaar zeker uw voordeel mee. Als u benieuwd bent naar het resultaat dan kunt u een gratis sample aanvragen. Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken of dat u uw bedrijf met dit houten potlood wilt promoten. Het is een verstandige keuze om uw klanten uw waardering te laten blijken en om potentiële klanten, om te beginnen, kennis te laten maken met de naam van uw bedrijf. Daardoor zullen “oude” klanten u en uw bedrijf niet vergeten. Tevens wordt uw bedrijfsnaam extra onder de aandacht gebracht onder potentiële klanten. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u nu een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij staan u graag te woord als u vragen heeft, dus laat het ons weten wanneer u vragen heeft over dit product.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Wooden Pencil? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01