Zorro Hardcolour
Wilt u reclame maken voor uw bedrijf die indruk maakt? Dan is de moderne toppoint balpen zeker een goede keuze. Door de unieke vormgeving met hardcolour shaft en metalen delen is deze pen een goed promotiemiddel. De grip en clip zijn gekleurd. U kunt bij deze pen kiezen uit de kleuren zwart, wit/wit, wit/zwart, wit/donkerblauw, wit/lichtblauw, wit/rood, wit/oranje en wit/geel. Het promoten van een bedrijf gaat natuurlijk niet vanzelf, daarom kunt u hier de balpen zorro hardcolour bestellen in de kleuren die bij u passen en waarmee u uw bedrijf positief te kijk zet. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Als u een offerte aan wilt vragen is dat altijd vrijblijvend en wij streven er naar om binnen 24 uur een passende offerte naar u toe te sturen via de e-mail.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Zorro Hardcolour? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01