Zorro Silver
Het promoten van uw bedrijf gaat er voor zorgen dat u meer bekendheid krijgt. Het doel dat u voor ogen heeft is meer klanten aan te trekken en dit kan lukken als u kiest voor de balpen zorro silver. U kunt deze pen hier bestellen. Het is een moderne Toppoint balpen! De pen heeft een unieke vormgeving met zilveren onderdelen en een mat, metalen punt. De pen heeft ook een gekleurde grip en een tussenstuk. Deze pen kan besteld worden in de kleuren zilver/wit, zilver/zwart, zilver/donkerblauw, zilver/lichtblauw, zilver/rood, zilver/oranje en zilver geel. U kunt hier een gratis sample aanvragen zodat u weet hoe het product er uit ziet. Heeft u interesse in deze balpennen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Ook voor andere vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Zorro Silver? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01