Zorro Transparent
Met behulp van de unieke balpen zorro transparant kunt u uw bedrijf op een prima manier promoten. Wilt u graag meer klanten en wilt u deze spoedig en met veel enthousiasme binnenhalen? Kiest u er dan nu voor om uw bedrijf te promoten met deze moderne Toppoint balpen! De pen heeft een unieke vormgeving met transparante onderdelen en een metalen punt. Dit is wat uw bedrijf nodig heeft om te groeien. De pen kan besteld worden in de kleuren transparant wit, transparant zwart, transparant blauw, transparant rood, transparant groen en transparant geel. Als u interesse heeft kunt u een offerte aanvragen en informeren naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren, zodat u precies weet waar u aan toe bent als u besluit onze prachtige pennen in te zetten als promotiemiddel.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Zorro Transparent? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01