Sorteer op:
Prijs op aanvraag

1610

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

1590R101

Bekijk en berekenBic pennen

Bedrukte BIC pennen

Bedrukte BIC-pennen zijn al ruim 45 jaar een begrip in de pennenwereld. BIC-pennen staan garant voor urenlang schrijfplezier. De pennen schrijven fijn en zijn van constante kwaliteit. De BIC-pennen blijven ondanks de hoge kwaliteit toch goedkoop. Wij hebben een ruim assortiment BIC-pennen. U kunt bij ons onder andere de BIC style, BIC clic stylus digital, BIC Atlantis of de BIC grip roller bestellen. Ook hebben wij de BIC-pen met 4 kleuren in het assortiment. Deze pen heeft een blauwe, rode, groene en zwarte vulling. De Fransman Marcel Bich had een klein bedrijfje waar hij eind 1950 de allereerste BIC balen produceerde. Tot op heden beheerst BIC nog altijd 60% van de Amerikaanse markt en ruim 90% van de omzet komt van buiten Frankrijk.

BIC pennen met opdruk

BIC-pennen zijn populair vanwege de hoge kwaliteit vullingen en de grote variatie in bedrukkingsmogelijkheden. De BIC-pennen kunnen tot 4 kleuren bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo, afbeelding, foto of tekst. Wilt u de pen inzetten om extra naamsbekendheid te genereren? Laat dan uw logo, website of slogan op de BIC-pen drukken. Dit kan bij sommige pennen op de clip of helemaal rondom de houder. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de BIC-pennen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

BIC pennen met logo

BIC-pennen kunnen zowel intern als extern goed ingezet worden. Wilt u alle bureaus in het bedrijf voorzien van een aantal kwaliteitspennen? Of staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u uw gasten een praktisch en mooi geschenk meegeven? Kies dan voor een BIC-pen. U kunt zelf kiezen in welke prijscategorie u de pen wilt bestellen, dit kan al vanaf 0,25 cent per pen. De BIC pennen met logo kunnen vanaf 250 stuks besteld worden.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01