Sorteer op:

Cross pennen

Bedrukte Cross pennen

Cross is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in pennen. De pennen onderscheiden zichzelf van andere pennen door middel van hun exclusiviteit. Cross maakt voornamelijk balpennen maar heeft ook vulpotloden en vulpennen. Naast de normale balpennen heeft Cross ook een aantal speciale pennen in het assortiment. Zo is er een pen met 2 balpenvullingen en een vulpotlood in 1 pen. Ook heeft Cross een touchscreen pen, die naast het schrijven ook voor uw smartphone of tablet gebruikt kan worden. De Cross pennen zijn in diverse kleuren te bestellen, onder andere in chroom, rood, blauw, zwart en groen.  De Cross pennen kunnen zwart- of blauw schrijvend besteld worden. 

Cross pennen met opdruk

Cross pennen met opdruk zijn een luxe geschenk voor uw klanten, werknemers of relaties. De pennen kunnen allemaal gegraveerd worden, wat zorgt voor een luxe, slijtvaste personalisering op uw geschenk. Sommige van onze Cross pennen kunnen ook bedrukt worden tot 4 kleuren. De Cross pennen kunnen zowel naast de clip bedrukt worden als op de houder. Sommige Cross pennen hebben nog andere plekken waarop ze bedrukt kunnen worden. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de Cross pennen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Cross pennen met logo

Cross pennen zijn al meer dan 150 jaar een begrip in de pennenwereld. Dankzij de uitmuntende kwaliteit van de pennen gaan deze een leven lang mee. De Cross pennen als relatiegeschenk staan symbool voor kwaliteit en luxe. Door de Cross pennen met uw logo, website of slogan te bedrukken of graveren maakt u een onuitwisbare indruk bij uw klanten. Naast dat u uw relaties voorziet van een prachtig geschenk zorgt u door het gegraveerde logo op de pen ook nog eens voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf doordat de pen door vele ogen gezien zal worden. De Cross pennen met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01