Sorteer op:

Er zijn geen producten gevonden.

Houten pennen

Bedrukte houten pennen

Het inzetten van bedrukte houten pennen is altijd een slimme zet. Bedrukte pennen kom je overal tegen. Op kantoor, op school of thuis, overal zie je bedrukte pennen te liggen. Het feit dat iedereen dagelijks gebruikt maakt van pennen zorgt ervoor dat bedrukte pennen een van de populairste en meeste effectieve relatiegeschenken van het moment zijn. In de webshop bij Pennen.be vindt u een ruim assortiment aan houten pennen waar u uw keuze uit kunt maken. Door het houten materiaal waar de pennen van gemaakt zijn vallen de pennen onder een milieubewuste keuze. Hierdoor verblijdt u niet alleen uw klanten en zakenrelaties met een mooi relatiegeschenk, u zorgt er ook voor dat ze milieubewust producten gebruiken. Het feit dat u als bedrijf bezig bent met duurzaamheid zal zeker gewaardeerd worden. 

Houten pennen bedrukken

HSG Promotions is dé specialist op het gebied van bedrukte houten pennen. Voor een zeer scherpe prijs voorzien wij de houten pennen van een bedrukking naar keuze. Het bedrukken van houten pennen is zeer effectief. Pennen worden meerdere keren per dag gebruikt, en ook vaak doorgegeven tussen meerdere personen. Wanneer u uw bedrijfsnaam, logo of website op de houten pennen laat plaatsen zal deze dus op veel plekken gezien worden. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een beeld krijgen van hoe uw logo op de houten pennen geplaatst zal worden? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel aan. 

Online houten pennen bestellen

Online snel en eenvoudig houten pennen bestellen, dat kan bij HSG Promotions. Wanneer u opzoek bent naar een passend geschenk om in te zetten als leuke give-away op een beurs of evenement, is een bedrukte houten pen het ideale geschenk. U laat meteen zien dat u als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan wanneer u een duurzame pen inzet als promotiemiddel. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01