Sorteer op:

Markeerstiften

Bedrukte markeerstiften

Bedrukte markeerstiften zijn echte toppers onder de relatiegeschenken. Er is niemand die niet blij is met een bedrukte markeerstift. Ze zijn onmisbaar voor scholieren, studenten en kantoormedewerkers. Ze zijn ontzettend handig om stukken tekst samen te vatten, iets wat niet vergeten mag worden te markeren of om een belangrijk begrip aan te geven. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment aan bedrukbare markeerstiften. Zo kunt u onder andere kiezen uit bloemen markeerstiften, spinner markeerstiften, duo markeerstiften en 5 markeerstiften in een casette. Kortom, u heeft keuze uit markeerstiften in alle vormen en maten. U kunt kiezen voor een simpele markeerstift met 2 kleuren tot markeerstiften met wel 5 kleuren in een stift. Dan valt u pas echt op!

Markeerstiften met logo

U kunt ervoor kiezen om de markeerstiften te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de markeerstiften te personaliseren kunt de stiften makkelijk aanpassen aan uw wensen. Bovendien is het een perfecte manier om de markeerstiften aan te laten sluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. U kunt de markeerstiften tot full color laten bedrukken. Dit is afhankelijk van het soort markeerstift dat u kiest. Een groot voordeel van het bedrukken van markeerstiften is dat u naast goodwill ook nog eens eenvoudig naamsbekendheid genereert. Markeerstiften zijn namelijk door hun felle kleur extra opvallend, waardoor de aandacht gemakkelijk uitgaat naar uw naam, tekst, logo en/of slogan!

Markeerstiften bestellen

Door bedrukte markeerstiften te bedrukken heeft u een relatiegeschenk in handen wat iedere relatie ongetwijfeld zal gaan gebruiken. De bedrukte markeerstiften zijn perfect om weg te geven op beurzen, evenementen, feesten en congressen. Daarnaast zijn de bedrukte markeerstiften ook zeer geschikt om als kleinigheidje bij te voegen aan bestellingen van klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01