Sorteer op:

Metalen pennen

Bedrukte metalen pennen

Bedrukte metalen pennen zijn zeer geschikt promotiemiddel. Een metalen pen is een gegarandeerd succes omdat ontvangers er altijd gebruik van zullen maken. Een mens heeft immers nooit genoeg pennen. Metalen pennen onderscheiden zich vooral van andere pennen doordat zij zwaarder en stijlvoller zijn dan een reguliere kunststof balpen. Dit geeft de ontvanger van de pen een elegant en stijlvol gevoel. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een ruim assortiment aan bedrukbare metalen pennen. Zo kunt u kiezen uit diverse modellen metalen balpennen en zelf uit een metalen balpen die in een doosje geleverd wordt. Daarnaast heeft u onder andere ook nog keuze of u een matte, glanzende of een balpen met glossen lak wil.

Metalen pennen met logo

U kunt er voor kiezen om uw metalen pennen te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de metalen pennen te personaliseren geeft u uw relatie een pen die is afgestemd op de huisstijl en wensen van uw bedrijf. Dat maakt nog eens extra indruk. Het voordeel van metalen pennen is dat deze zowel bedrukt als gegraveerd kunnen worden. Bij gravering brandt een laser de bovenste laag van de metalen pen weg, waardoor uw logo op een chique en elegante manier in de pen wordt gegraveerd.

Metalen pennen bestellen

Door metalen pennen te bestellen heeft u een klassiek promotiemiddel in een premium jasje in handen. De bedrukte metalen pennen zijn zeer geschikt om uit te delen aan uw werknemers, zodat zij op het kantoor schrijven met een pen die representatief is voor de zaak. Daarnaast zijn de bedrukte metalen pennen ook perfect om uit te delen op beurzen, feesten, congressen en andere evenementen. Door de bedrukte metalen pennen uit te delen genereert u naast goodwill ook nog eens zeer eenvoudig naamsbekendheid. Volgens onderzoek wisselt een pen namelijk gemiddeld 7 keer van eigenaar. Hierdoor komt uw bedrijf zeker onder de aandacht!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01