Sorteer op:

Parker pennen

Bedrukte Parker pennen

Bedrukte Parker pennen worden gemaakt middels een geavanceerd productieproces en de kwalitatief beste materialen. Parker is een vooraanstaand fabrikant van de pennen sinds 1888. De pennen staan voor kwaliteit, innovatie en stijl. U vindt bij ons een ruim assortiment Parker pennen. De bedrukte Parker pennen worden vaak weggegeven in een geschenkdoosje, welke het extra leuk maakt om de Parker pen weg te geven. De Parker pennen zijn in verschillende prijscategorieën te verdelen, zo zit er voor ieder wat wils bij. Naast balpennen heeft Parker ook een ruim assortiment vulpennen. De Parker pennen zijn in diverse kleuren en kleurencombinaties te bestellen. Gaat u voor een klassieke zwarte of zilveren pen? Of kiest u juist voor een roze of rode kleur? U bepaalt zelf welke kleuren het beste aansluiten bij uw huisstijl. 

Parker pennen met opdruk

Parker heeft al meer dan 125 jaar ervaring met het bedrukken van pennen. De Parker pennen met opdruk kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden. Naast de romp van de pen kan ook de dop of het doosje bedrukt worden met een ontwerp dat u wenst, dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan zijn. U kunt de Parker pennen tot wel 4 kleuren laten bedrukken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de Parker pennen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Parker pennen met logo

De Parker pen is een relatief duur geschenk en zal daarom niet gebruikt worden als bijvoorbeeld promotiemateriaal maar juist om uw gewaardeerde werknemers of klanten een luxe bedankje te geven. De Parker pennen met logo zullen uw cadeau dagelijks gebruiken waardoor uw logo veel onder ogen van anderen komt. U geeft uw relaties of werknemers dus een luxe, kwalitatief en mooi cadeau en uzelf geniet van meer naamsbekendheid. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01