Sorteer op:

Er zijn geen producten gevonden.

Pennensets

Bedrukte pennensets

Aangezien schrijfwaren nog altijd de meest gebruikte relatiegeschenken zijn, is een bedrukte pennenset een zeer populair relatiegeschenk om in te zetten als bedrijf. Op school, gewoon thuis en op kantoor, een pennenset kan overal van pas komen. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan pennensets waar u uw keuze uit kunt maken. Zo vindt u pennensets met een of met twee pennen. Wanneer u kiest voor een pennenset met twee pennen kunt u ook nog een keuze maken tussen verschillende combinaties pennen. Wilt u bij het geven van een relatiegeschenk graag de duurzaamheid van uw bedrijf benadrukken? Dan hebben wij ook verschillende pennensets gemaakt van hout of biologisch afbreekbaar materiaal waar u uw keuze uit kunt maken. 

Pennensets bedrukken met uw logo

Het meeste profijt haalt u natuurlijk uit de pennensets wanneer u ze laat voorzien van een bedrukking. Bij HSG Promotions voorzien wij de pennensets al vanaf een zeer scherpe prijs van een professionele bedrukking. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de pennensets bedrukken en zet ze in als relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties. Door de opdruk zult u zeker een blijvende indruk achterlaten. Wilt u van de pennensets met uw logo een wat luxer geschenk maken? Dan kunt u er ook voor kiezen een gravure op de pennensets te plaatsen. U kunt voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel met uw bedrijfslogo aanvragen via onze website. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. 

Online pennensets bestellen

Heeft u een evenement op de planning staan waar u nog een leuke give-away voor zoekt? Of misschien een beurs of opendag? Een bedrukte pennenset is een leuk weggevertje waar mensen ook daadwerkelijk gebruik van zullen maken. Uw bedrijfsnaam of logo zal dagelijks gezien worden wanneer de pennen gebruikt worden op kantoor of thuis. De pennensets kunnen zowel bedrukt als onbedrukt eenvoudig besteld worden in onze webshop.  


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01