Sorteer op:Potloden

Bedrukte potloden

Bedrukte potloden zijn een perfect relatiegeschenk voor als u uw relaties een functioneel en bruikbaar relatiegeschenk wil geven. Bedrukte potloden zijn eigenlijk overal wel te vinden. Zo zijn bedrukte potloden ideaal voor onder andere op het kantoor, in restaurants en in kinderspeelhoekjes. Een potlood als relatiegeschenk is ideaal ten opzichte van een pen omdat de tekst of tekening makkelijk uit te wissen is. Bovendien zijn ze erg voordelig. Bij Pennen.be kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan bedrukte potloden. Zo hebben we zowel geslepen als ongeslepen potloden, gelakte potloden, vulpotloden en vrolijke dierenpotloden.

Potloden met logo

U kunt ervoor kiezen om de potloden te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Op deze manier geeft u uw relaties gemakkelijk een persoonlijk relatiegeschenk. Door de potloden te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan kunt u de potloden bovendien makkelijk aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. U genereert op deze manier gemakkelijk naamsbekendheid. De bedrukte potloden zullen immers overal mee naartoe worden genomen en vaak worden uitgeleend. Hierdoor zal uw naam, tekst, logo en/of slogan gemakkelijk opvallen bij potentiële toekomstige relaties.

Potloden bestellen

Door bedrukte potloden te bestellen bent u verzekerd van een relatiegeschenk wat uw relaties sowieso zullen gebruiken. Een bedrukt potlood is uiterst geschikt om uit te delen aan uw medewerkers zodat zij er altijd een op het bureau hebben liggen. Daarnaast zijn bedrukte potloden zeer geschikt promotiemateriaal om uit te delen op beurzen, evenementen, festivals en congressen. Heeft u een bedrijf in de bouwsector? Deel de bedrukte potloden dan uit onder de bouwvakkers, zij zullen deze veel gebruiken tijdens hun werk. Ten slotte zijn de bedrukte potloden ook erg leuk om bij te voegen bij leveringen aan klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01