Sorteer op:Senator pennen

Bedrukte Senator pennen

Bedrukte Senator pennen zijn een must have voor iedereen die veel schrijft. De Senator pennen worden volledig in Duitsland gemaakt en zijn de marktleiders in Europa. Senator heeft het hele productieproces in eigen beheer en heeft ook nog eens een milieuvriendelijk productieproces. De hele productie draait namelijk op waterkracht. De Senator pennen worden gemaakt van hoogwaardige kunststof en kunnen in meerdere kleuren besteld worden, onder andere in het blauw, groen, rood, oranje, grijs of wit. Ook de formaten van de pennen verschillen. Heeft u liever een dunne pen in uw handen of juist een iets dikkere? Door ons ruime assortiment Senator pennen vindt u altijd de pen die het beste bij u past!

Senator pennen met bedrukking

Senator pennen staan bekend om hun uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden. Al onze Senator pennen kunnen bedrukt worden tot 4 kleuren. Dit kan bijvoorbeeld op de romp van de balpen of op het verlengde van de clip. U kunt op de Senator pen bijvoorbeeld uw logo, website of slogan laten drukken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de Senator pennen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Senator pennen met logo

Senator heeft meer dan 90 jaar ervaring in het maken en bedrukken van schrijfwaren. Alle producten van Senator voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Door de Magic Flow vulling kunt u schrijven zonder onderbrekingen en vlekken. Senator pennen kunnen ingezet worden als promotieartikel of relatiegeschenk. Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u uw doelgroep een herinnering aan uw bedrijf meegeven? Een Senator pen met logo is altijd geschikt. De pen wordt op dagelijkse basis gebruikt en zal door vele ogen gezien worden. Ook als relatiegeschenk voor uw klanten, gasten of werknemers kunt u de bedrukte Senator pennen gebruiken. De Senator pennen met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01