Sorteer op:

Stilolinea pennen

Bedrukte Stilolinea pennen

Bedrukte Stilolinea pennen zijn ideaal voor wie wat meer wil inslaan. Stilolinea is een Italiaans bedrijf dat zich alleen richt op reclamebalpennen van goede kwaliteit. Deze pennen zijn dan wel niet zo luxe als bijvoorbeeld Parker of Avenue, maar de pennen zijn wel ideaal om in grote getale uit te delen. Stilolinea brengt veel variatie in het assortiment aan. Zo is er voor ieder wel wat wils door de pennen in allerlei soorten, maten vormen en kleuren. De Stilolinea pennen zijn ideaal om te dienen als kantoorpen, reclame- of promotiepen. Stilolinea staat erom bekend dat zij veelvuldig gebruik maakt van gekleurde ringen. Met dit merk heeft u gegarandeerd top kwaliteit in handen!

Stilolinea pennen met opdruk

Alle Stilolinea pennen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. U kunt ervoor kiezen om de pennen te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Stilolinea pennen met opdruk kunnen helpen om uw eigen merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. Met deze pennen heeft u een promotieartikel in handen dat een goed gevoel bewerkstelligt door design, materiaalgebruik en gebruiksgemak. De pennen zijn geschikt voor intensief gebruik. De opdruk kan geplaatst worden op de houder of op de clip. Er is voldoende drukruimte beschikbaar voor uw logo. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de pennen onbedrukt te bestellen.

Stilolinea pennen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel alle Stilolinea pennen bestellen. Pennen komen zowel intern als extern altijd van pas. De zoektocht naar de perfecte pen voor u start bij ons op de website. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder! U zult van ons van tevoren een gratis digitale drukproef ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01