Sorteer op:Stylus pennen

Bedrukte stylus pennen

In de moderne wereld vol met beeldschermen is een bedrukte stylus pen een zeer geliefd artikel om in te zetten als relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties. Grote kans dat uw relatie veel gebruik maakt van een tablet, smartphone en laptop. Met een bedrukte stylus pen hoeven relaties niet meer hun vingers te gebruiken om een touchscreen te bedienen, maar kan dit eenvoudig met de achterkant van deze pen. Een stylus pen heeft een speciale rubberen tip op het uiteinde van de pen die het mogelijk maakt touchscreen apparaten eenvoudig te bedienen. Zo hebben uw klanten nooit meer last van strepen of vlekken op het beeldscherm. Naast een standaard stylus pen hebben wij ook pennen gemaakt van duurzaam materiaal of meerkleurige stylus pennen in ons assortiment. Bent u op zoek naar een pen met een twist? Kies dan voor de balpen met een touchscreenfunctie! 

Stylus pen bedrukken met logo

Geef de stylus pennen een uniek uiterlijk en bedruk ze met uw bedrijfsgegevens. Door uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de stylus pennen te laten bedrukken creëert u een uniek relatiegeschenk dat tevens kan dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf. Met een bedrukte stylus pen is uw bereik groter dan u in eerste instantie zou denken. Een pen gaat gemiddeld door zeven verschillende handen tijdens zijn levensduur, waardoor uw bedrijfsnaam of logo overal gezien zal worden. U kunt de stylus pennen met opdruk dus niet alleen inzetten om uw klanten en zakenrelaties mee te verrassen, u kunt er tegelijkertijd ook de naamsbekendheid van uw bedrijf mee vergroten. Op onze website vraagt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aan. 

Online stylus pennen bestellen

Het perfecte geschenk om in te zetten als give-away op een evenement, opendag of beurs is de bedrukte stylus pen. Bij HSG Promotions bestelt u eenvoudig stylus pennen zowel onbedrukt, bedrukt of geheel in full colour. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01