Sorteer op:Waskrijtjes

Bedrukte waskrijtjes

Stimuleer uw klanten en zakenrelaties om vaker buiten te zijn en geef ze een set bedrukte waskrijtjes cadeau. Waskrijtjes bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties is zeker een goed idee. Door een set waskrijtjes cadeau te doen aan bijvoorbeeld scholen, sportverenigingen of kinderopvanghuizen stimuleert u kinderen om vaker buiten te gaan spelen. Kinderen maken vaak de mooiste creaties met waskrijtjes en zullen dan ook zeker blij worden van dit mooie geschenk. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan verschillende waskrijt setjes die allemaal voor een zeer scherpe prijs online besteld kunnen worden. 

Waskrijtjes met uw logo

Om het meeste profijt uit de waskrijtjes te halen is het slim ze te voorzien van een mooie opdruk. Bij HSG Promotions voorzien wij de waskrijt set van een professionele bedrukking voor een scherpe prijs. Wilt u graag uw bedrijfsnaam of logo op de set waskrijtjes bedrukt hebben? Of uw website of slogan? Het is allemaal mogelijk bij HSG Promotions. Door uw bedrijfsgegevens op de waskrijt set te plaatsen creëert u een uniek relatiegeschenk dat tevens kan dienen als promotiemateriaal voor uw bedrijf. Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld toegestuurd waarop het eindresultaat van de waskrijtjes met uw logo erop alvast te zien krijgt. 

Online waskrijtjes bestellen

Waskrijtjes bedrukken is een leuk geschenk wanneer u opzoek bent naar een leuke giveaway. Zeker wanneer uw doelgroep uit kinderen bestaat is het inzetten van waskrijtjes met opdruk een slim idee. In ons ruime assortiment hebben wij verschillende doosjes waskrijt in verschillende kleuren en aantallen krijtjes. Zoekt u een houten kokertje met waskrijtjes die u in kunt zetten als geschenk op een beurs, opendag of evenement? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop!  


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01