Sorteer op:

Waterman pennen

Bedrukte Waterman pennen

Waterman is een Amerikaans merk met luxer schrijfgerei, dat subtiel ontworpen is. Waterman is de op een na grootste pennenfabrikant ter wereld, opgericht in 1883 door Lewis Waterman. Naast de klassieke balpen hebben we van Waterman ook een rollerbalpen en een vulpen in het assortiment. De bedrukte Waterman pennen kunnen in diverse kleuren besteld worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan metaal, zwart, zilver, goud, blauw, rood of magenta.
De bedrukte Waterman pennen staan garant voor kwaliteit en een leven lang plezierig schrijven.
Waterman pennen hebben innovatieve en opvallende designs. Al onze Waterman pennen worden in een luxe geschenkdoos geleverd.

Waterman pennen met opdruk

Waterman pennen zijn natuurlijk bedrukt te bestellen. Door deze luxe pen van een mooie bedrukking te voorzien geeft u er ook nog een persoonlijke touch aan. Wij kunnen de Waterman pen tot wel 4 kleuren bedrukken met een ontwerp dat u wenst, dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo zijn, maar ook een korte quote of een naam. Wij kunnen de pennen op verschillende plekken bedrukken, u kunt hierbij denken aan de dop, de romp, rondom of op de doos. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de Waterman pennen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Waterman pennen met logo

Waterman pennen met logo zijn met name geschikt als relatiegeschenk voor uw werknemers of belangrijke relaties of klanten. Pennen zijn altijd nodig, het blijft in deze moderne tijd met smartphones en laptops toch fijn om iets op papier te kunnen zetten. De Waterman pennen zijn perfect als u uw waardering wilt laten zien aan uw werknemers, of als u bijvoorbeeld iemand 12,5 jaar in dienst heeft. Laat deze luxe balpen dan bedrukken met zijn of haar naam om een onvergetelijk geschenk te creeëren. Ook als eindejaarsgeschenk is een luxe Waterman bal- of vulpen een perfect geschenk. De Waterman pennen met logo zijn vanaf 1 stuk te bestellen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01